Interview Aftermarket-Trends Duitsland

In maart van dit jaar heeft Gert Horstmeyer benaderd voor een interview voor Aftermarket-Trends in Duistland over het productengamma van MOTORcheckUP.

U kunt het artikel online lezen en downloaden, klik voor het artikel op onderstaande links.

After Market trends English 18032020 (1)
After Market trends French 18032020 (1)
Gert Horstmeyer weiß ob Ihr Motor gesund ist.

Meer weten over MOTORcheckUP neem dan even contact op of mail info@motorcheckup.netFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Coronavirus (COVID-19)

Geachte relatie,

Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep en er zijn door de overheid verschillende maatregelen afgekondigd. Dit alles zorgt voor een bijzondere situatie waar wij allen mee te maken hebben. Vanwege het virus hebben wij als MOTORcheckUP uiteraard ook maatregelen genomen. Immers de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en u als relatie staat voorop.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en hebben de onderstaande maatregelen genomen:

  • Wij werken vanuit huis tot minimaal 6 april en zijn telefonisch, what’s app en per mail bereikbaar
  • Wij maken geen fysieke afspraken. Deze worden omgezet naar telefonische afspraken, of verzet, of gebruiken we video.
  • Wij volgen verder de hygiene richtlijnen van het RIVM en houden de adviezen nauwlettend in de gaten waarop wij direct handelen.

Verder vragen wij uw begrip in deze situatie. Zijn er vragen en/of onduidelijkheden over neem dan contact op vi +31651304382. U kont ook een mail sturen naar info@motorcheckup.net

Hartelijk dank en zorg goed voor elkaar.

Met vriendelijke groet,

MOTORcheckUPFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Diagnose specialist REDHEAD Duitsland

Diagose specialist Redhead uit Duitsland gaat systematisch te werk bij het stellen van de juist diagnose met motorproblemen.  Naast o.a uitlezen van foutcodes doet men ook een olie analyse met iDia (MOTORchekcUP).  Zo kijkt men in de motor om te zien wat zich daar afspeelt. MOTORcheckUP test op Vervuiling, Olie conditie, Water en Brandstof in de olie. De uitslag ontvangt men in een rapport.
Redhead

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Autoverleden

Ga je een auto kopen en wil je informatie over de auto die je wil gaan kopen doen dan de Schade verleden check. In combinatie met de MOTORcheckUP die je veel informatie geeft over de motor en Schade verleden check ben je goed voorbereid en koop je de juiste auto.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

ROTA taxateurs aan de slag met MOTORcheckUP

Onder de naam ROTA gaan onafhankelijke automobiel taxateurs op pad. Dit al ruim 9 jaar met gezamenlijk meer dan 9.000 taxaties per jaar. Om meer onderbouwing en transparantie te geven bij motorschades voeren de taxateurs ook een MOTORcheckUP uit.Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

MOTORcheckUP en CARFAX werken samen

Jaarlijks worden er ± 683.000 auto’s verkocht en gekocht onderling door consumenten. Voorkom verborgen gebreken en bereid je goed voor. Om je te ondersteunen werken MOTORcheckUP en CARFAX samen.

CARFAX levert een rapport met voertuig informatie en historie en met MOTORcheckUP test je snel, betrouwbaar, eenvoudig en zonder gereedschap de gezondheid van de motor. Zo heeft u een compleet beeld van de auto die u wilt kopen.

MOTORcheckUP een speciale CARFAX aktie vanaf
3 juli tot 24 juli 2018.Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

FORD Autoteam 1/2018

Ford informeert de dealers in het Ford Autoteam magazine over ontwikkelingen. In de uitgave van 1/2018 een goed artikel over MOTORcheckUP. Het gebruik en het nut waarom het MOTORcheckUP product te gebruiken.
Lees hier het artikel Ford Autoteam 012018 NL

Wilt u als Ford Dealer of autobedrijf  meer weten over de mogelijkheden neem dan contact op.Facebooktwitterpinterestlinkedinmail