Autoverleden

Ga je een auto kopen en wil je informatie over de auto die je wil gaan kopen doen dan de Schade verleden check. In combinatie met de MOTORcheckUP die je veel informatie geeft over de motor en Schade verleden check ben je goed voorbereid en koop je de juiste auto.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

ROTA taxateurs aan de slag met MOTORcheckUP

Onder de naam ROTA gaan onafhankelijke automobiel taxateurs op pad. Dit al ruim 9 jaar met gezamenlijk meer dan 9.000 taxaties per jaar. Om meer onderbouwing en transparantie te geven bij motorschades voeren de taxateurs ook een MOTORcheckUP uit.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

MOTORcheckUP en CARFAX werken samen

Jaarlijks worden er ± 683.000 auto’s verkocht en gekocht onderling door consumenten. Voorkom verborgen gebreken en bereid je goed voor. Om je te ondersteunen werken MOTORcheckUP en CARFAX samen.

CARFAX levert een rapport met voertuig informatie en historie en met MOTORcheckUP test je snel, betrouwbaar, eenvoudig en zonder gereedschap de gezondheid van de motor. Zo heeft u een compleet beeld van de auto die u wilt kopen.

MOTORcheckUP een speciale CARFAX aktie vanaf
3 juli tot 24 juli 2018.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

FORD Autoteam 1/2018

Ford informeert de dealers in het Ford Autoteam magazine over ontwikkelingen. In de uitgave van 1/2018 een goed artikel over MOTORcheckUP. Het gebruik en het nut waarom het MOTORcheckUP product te gebruiken.
Lees hier het artikel Ford Autoteam 012018 NL

Wilt u als Ford Dealer of autobedrijf  meer weten over de mogelijkheden neem dan contact op.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Sneller en vaker reparatiekosten aan occasion!

Sneller en vaker reparatiekosten aan occasion!
Volgens de garantie verzekeraar Cargarantie leiden complexere technische systemen tot kosten toename. De motor is de grootste kostenpost met 24% gevolgd door het brandstofsysteem (incl. turbo) met 17,7%.

Vooral occasions met een lagere kilometerstand. Tot 15.000 kilometer steeg het aantal reparatie gevallen met 1,5%.

Bron: automotive-werkplaats.

Geen eigenaar wil problemen met zijn auto of opeens geconfronteerd worden met grote onkosten die wellicht voorkomen hadden kunnen worden.  De langere onderhoudsintervallen, rijstijl, gebruik kan mogelijk leiden tot problemen.  Met een MOTORcheckUP test die iedereen kan uitvoeren kan men zien wat er in de motor afspeelt. Een druppel olie is voldoende!

Je controleert met een druppel olie op 4 elementen:

– Olievervuiling
– Olie conditie
– Condens of koelwater in de olie
– Brandstof in de olie

Door het testresultaat te vergelijken met de referenties kan je snel zien of alles in orde is. Indien er een mogelijk mankement is worden diverse oorzaken aangeven en krijgt men een aanbeveling. Snel, Eenvoudig en Betrouwbaar.

Gebruik MOTORcheckUP regelmatig, signaleer tijdig en verhelp problemen. Zo worden grote kosten bespaard. Voorkomen is beter dan genezen en kan je veilig de weg op.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

TUV Rapport Indewal met MOTORcheckUP

Indewal neemt MOTORcheckUP op in inspectie om klanten maximale transparantie te bieden.

Indewal in Zwolle investeert in het zo goed mogelijk inspecteren en omschrijven van de aangeboden auto. Maximale transparantie en innovatie zijn strategische pijlers waar Indewal beleid op ontwikkelt. Vanuit de visie dat auto’s zo volledig en betrouwbaar mogelijk aangeboden moeten worden.

Daarom is nu een samenwerking aangegaan met MOTORcheckUP. Met één druppel olie van de motor kan worden vastgesteld of de motor gezond is of niet. MOTORcheckUP is een mechanische test die naast de olieconditie ook aantoont of er vervuiling, condens, water, koelvloeistof of brandstof in de olie zit. Je ziet dus op basis van de MOTORcheckUP test of de olieconditie nog goed is. Met deze bruikbare informatie kunt u kosten besparen of de servicebeurt op een later moment uitvoeren.

Het uitvoeren van een visuele inspectie, een technische controle met MOTORcheckUP van de motor wordt vastgelegd in een TüV rapport. Hiermee is Indewal onderscheidend en uniek in de markt.

Meer informatie: Indewal/ MOTORchekUP

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

MILLERS OILS VOEGT MOTORCHECKUP TOE

Millers Oils, bekend van hoogwaardige motorolie voor o.a. oldtimers en race,- rally en motorsport heeft vanaf heden MOTORcheckUP aan haar productgamma toegevoegd.

Casper Hanken van Millers Oils krijgt regelmatig vragen van klanten, of er mogelijkheden zijn om op eenvoudige wijze de motorolie te controleren. Op bijvoorbeeld; vervuiling, olieconditie, water, koelvloeistof of brandstof in de olie. MOTORcheckUP (TuV Sud gecertificeerd); geeft snel, eenvoudig en betrouwbaar uitsluitsel op deze vraag. En dit zonder gereedschap.

Oldtimer bezitters willen nog al snel denken dat de olie nog prima in orde is, want ik rij maar 1.500 km per jaar, zegt men dan, aldus Hanken. Maar ook hedendaagse motoren stellen hogere eisen aan de motorolie, om een optimale smering te garanderen en eventuele motor mankementen te voorkomen.

Flyer NL Millers Oils (2)
Voor méér info www.millersoils.nl

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

TSL Smeermiddelen & MOTORcheckUP

Recent kwamen wij in contact met All Star Trade, een onderneming die ruim 25 jaar aktief is met het leveren van TSL smeermiddelen. TSL is een hoogwaardig smeermiddel waarmee fantastische resultaten worden gehaald.

Wat isTSL?
TSL is een pure vloeistof zonder vaste stoffen zoals P.T.F.E. (Teflon), MoS2 (Molybdeen) en grafiet, welke kunnen aankoeken, verstoppen en/of uitzakken. Wat motorproblemen kan veroorzaken. TSL wordt volledig opgenomen door de olie en via de oliestroom naar de te smeren oppervlakken vervoerd, waar TSL onder belasting een verbinding aangaat met het metaal. Deze verbinding is praktisch onverbreekbaar. Het gesmeerde oppervlak wordt hierdoor glad en stabiel waardoor de wrijving sterk vermindert. Het resultaat een optimale smering en minder slijtage.

Om zelf de werking te ervaren en om te volgen wat zich in de motor afspeelt heeft All Star Trade besloten heeft MOTORcheckUP op te nemen als product.

All Star Trade levert verschillende TSL producten: olieadditieven, vetten, multispray en oliepennen. Meer weten over TSL smeermiddelen en mogelijkheden voor u als autobedrijf https://www.tsl-allstar.nl/.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail