+31(0) 6-51 30 43 82 info@motorcheckup.net

MOTORcheckUP de eenvoudige motorolie test

Test op eenvoudige wijze de staat van je olie en daarmee de conditie van je auto

MOTORcheckUP Benelux
Meierijsingel 41
NL 5262 JW VUGHT

T: +31(0) 6-51 30 43 82
M: info@motorcheckup.net

MOTORcheckUP Benelux / MOTORcheckUPshop zijn handelsnamen van NTD Company.
Bank: NL31RABO0159570220
KvK ‘s-Hertogenbosch: 171.422.90
BTW NL: NL001751160B96

Algemene voorwaarden & Privacy beleid:
Privacy beleid NTD Company 

Algemene voorwaarden

 

MOTORcheckUP service partners

MOTORcheckUP heeft service partners waar u een MOTORcheckUP test kunt laten uitvoeren. Uiteraard bieden deze bedrijven u ook aanvullende werkzaamheden, ondersteuning en voorzien u van advies. MOTORcheckUP servicepunten:

Filter op

MOTORcheckUP is een “Do It Yourself test. Het uitvoeren van de test is zeer eenvoudig, snel, betrouwbaar en zonder gereedschap. Deze kunt u aankopen op onderstaande webshops.

Webwinkels:

 

Interesse in onze test?
Neem dan direct contact op.

Veel gestelde vragen

Hoe betrouwbaar is de MOTORcheckUP test?

De werking en effectiviteit van MOTORcheckUP is onder de strenge voorwaarden getest door TÜV SÜD automotive. (Testnummer: B 09 04 6995001). Vergelijkbaar met TNO in Nederland.

In het rapport bevestigt TÜV SÜD de functionaliteit en de werking van MOTORcheckUP. De testkaarten worden regelmatig gecontroleerd door TÜV SÜD. De productie van het speciale papier zijn onderworpen aan de strengste eisen van het QM-systeem volgens DIN EN ISO 9001: 2008.

Waar kan ik terecht met vragen?

Als je een MOTORcheckUP test besteld zit er een duidelijk werkwijze hoe je de test kunt uitvoeren en het testresultaat moet beoordelen. Als je toch nog ondersteuning nodig hebt maak dan foto van de test en mail die naar info@motorcheckup.net of gebruik what’s App je ontvangt dan direct ondersteuning.

Wat is het verschil met een analyse uit een laboratorium?

MOTORcheckUP is een sneltest welke de gebruiker direct aan de hand van olie laat zien de mate van vervuiling, olieconditie, condenswater, koelvloeistof of brandstof in de motorolie aanwezig is. Een laboratorium olie analyse geeft dezelfde informatie echter veel gedetailleerder daarvoor dient u wel een monster op te sturen. Het resultaat ontvangt u binnen enkele dagen. Een laboratorium test kost al gauw zo’n € 100,00

Kan ik met MOTORcheckUP ook de brandstof testen?

Nee helaas, MOTORcheckUP is een test om te kijken wat zich in de motor afspeelt.  Je kunt met de test niet de brandstof testen

Waarom zou ik MOTORcheckUP gebruiken?

In de ideale wereld heb je MOTORcheckUP niet nodig. Maar helaas bestaat de ideale wereld niet!

Tussen de lange servicebeurten kan door het gebruik bijvoorbeeld korte ritten of door technisch mankement problemen ontstaan.
Het belangrijkste argument om MOTORckeckUP te gebruiken is door regelmatig te controleren kunnen mogelijk mankementen tijdig worden gesignaleerd en worden herstelt waardoor dure reparaties worden voorkomen.

 

Heb je een andere vraag?