+31(0) 6-51 30 43 82 info@motorcheckup.net

MOTORcheckUP de eenvoudige motorolie test

Test op eenvoudige wijze de staat van je olie en daarmee de conditie van je auto

MOTORcheckUP is een eenvoudig, snel en zeker diagnosesysteem om de gezondheid van alle 4-takt diesel of benzinemotoren te testen. Oliepeilstok eruit halen en een druppel motorolie op het testkaart laten vallen. KLAAR! De oliedruppel verandert in een plaatje. Vergelijk de resultaten op de testkaart met de illustraties in de meegeleverde brochure. Een eerste resultaat heeft u al na 5 tot 15 minuten.

MOTORcheckUP analyseert:
– Motorvervuiling
– Toestand van de motorolie (olieconditie)
– Water / koelwater in de motorolie
– Brandstof in de motorolie

Bij de testresultaten staan mogelijke oorzaken en gevolgen aangegeven en krijgt u een aanbeveling voor eventuele vervolgstappen.

Interesse? www.motorcheckupshop.com

Bent U autobedrijf of grossier en wilt u meer informatie bel ons of mail naar info@motorcheckup.net . Prijzen worden bekend gemaakt zodra wij uw verzoek hebben ontvangen.

Interesse in onze test?
Neem dan direct contact op.

Veel gestelde vragen

Hoe betrouwbaar is de MOTORcheckUP test?

De werking en effectiviteit van MOTORcheckUP is onder de strenge voorwaarden getest door een in Zuid Duitsland zeer erkende organisatie welke vergelijkbaat met TNO in Nederland.

In het rapport bevestigt deze organisatie de functionaliteit en de werking van MOTORcheckUP. De productie van het speciale papier zijn onderworpen aan de strengste eisen van het QM-systeem volgens DIN EN ISO 9001: 2008. Een rapport kunt u per mail opvragen.

Waar kan ik terecht met vragen?

Als je een MOTORcheckUP test besteld zit er een duidelijk werkwijze bij hoe je de test kunt uitvoeren en het testresultaat moet beoordelen. Als je toch nog ondersteuning nodig hebt maak dan foto van de test en mail die naar info@motorcheckup.net of gebruik what’s App je ontvangt dan direct ondersteuning.

Wat is het verschil met een analyse uit een laboratorium?

MOTORcheckUP is een sneltest welke de gebruiker direct aan de hand van olie laat zien de mate van vervuiling, olieconditie, condenswater, koelvloeistof of brandstof in de motorolie aanwezig is.  Een laboratorium olie analyse geeft dezelfde informatie echter veel gedetailleerder daarvoor dient u wel een monster op te sturen. Het resultaat ontvangt u binnen enkele dagen. Een laboratorium test kost geen € 100,00

Kan ik met MOTORcheckUP ook de brandstof testen?

Nee, helaas MOTORcheckUP is een test om te kijken wat zich in de motor afspeelt.  Je kunt met de test geen brandstof testen. 

Waarom zou ik MOTORcheckUP gebruiken?

In de ideale wereld heb je MOTORcheckUP niet nodig. Maar helaas die is niet!

Tussen de lange servicebeurten kan door het gebruik bijvoorbeeld korte ritten of door een technisch mankement problemen ontstaan. 
Het belangrijkste argument om MOTORckeckUP te gebruiken is door regelmatig te controleren kunnen mogelijke mankementen tijdig worden gesignaleerd en worden herstelt waardoor dure reparaties worden voorkomen.

 

    Heb je een andere vraag?