+31(0) 6-51 30 43 82 info@motorcheckup.net

MOTORcheckUP de eenvoudige motorolie test

Test op eenvoudige wijze de staat van je olie en daarmee de conditie van je auto

iDiA test rapport aanvraag

iDiA test rapport aanvraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Interesse in onze test?
  Neem dan direct contact op.

  Veel gestelde vragen

  Hoe betrouwbaar is de MOTORcheckUP test?

  De werking en effectiviteit van MOTORcheckUP is onder de strenge voorwaarden getest door TÜV SÜD automotive. (Testnummer: B 09 04 6995001). Vergelijkbaar met TNO in Nederland.

  IIn het rapport bevestigt TÜV SÜD de functionaliteit en de werking van MOTORcheckUP. De testkaarten wordt regelmatig gecontroleerd door TÜV SÜD. De productie van het speciale papier zijn onderworpen aan de strengste eisen van het QM-systeem volgens DIN EN ISO 9001: 2008.

  Waar kan ik terecht met vragen?

  Als je een MOTORcheckUP test besteld zit er een duidelijk werkwijze bij hoe je de test kunt uitvoeren en het testresultaat moet beoordelen. Als je toch nog ondersteuning nodig hebt maak dan foto van de test en mail die naar info@motorcheckup.net of gebruik what’s App je ontvangt dan direct ondersteuning.

  Wat is het verschil met een analyse uit een laboratorium?

  MOTORcheckUP is een sneltest welke de gebruiker direct aan de hand van olie laat zien de mate van vervuiling, olieconditie, condenswater, koelvloeistof of brandstof in de motorolie aanwezig is.  Een laboratorium olie analyse geeft dezelfde informatie echter veel gedetailleerder daarvoor dient u wel een monster op te sturen. Het resultaat ontvangt u binnen enkele dagen. Een laboratorium test kost gauw € 100,00

  Kan ik met MOTORcheckUP ook de brandstof testen?

  Nee helaas, MOTORcheckUP is een test om te kijken wat zich in de motor afspeelt.  Je kunt met de test geen brandstof testen

  Waarom zou ik MOTORcheckUP gebruiken?

  In de ideale wereld heb je MOTORcheckUP niet nodig. Maar helaas die is er niet!

  Tussen de lange servicebeurten kan door het gebruik bijvoorbeeld korte ritten of door een technisch mankement problemen ontstaan.
  Het belangrijkste argument om MOTORckeckUP te gebruiken is door regelmatig te controleren kunnen mogelijk mankementen tijdig worden gesignaleerd en worden herstelt waardoor dure reparatie worden voorkomen.

   

  Heb je een andere vraag?