+31(0) 6-51 30 43 82 info@motorcheckup.net

Recent kwamen wij in contact met All Star Trade, een onderneming die ruim 25 jaar aktief is met het leveren van TSL smeermiddelen. TSL is een hoogwaardig smeermiddel waarmee fantastische resultaten worden gehaald.

Wat isTSL?
TSL is een pure vloeistof zonder vaste stoffen zoals P.T.F.E. (Teflon), MoS2 (Molybdeen) en grafiet, welke kunnen aankoeken, verstoppen en/of uitzakken. Wat motorproblemen kan veroorzaken. TSL wordt volledig opgenomen door de olie en via de oliestroom naar de te smeren oppervlakken vervoerd, waar TSL onder belasting een verbinding aangaat met het metaal. Deze verbinding is praktisch onverbreekbaar. Het gesmeerde oppervlak wordt hierdoor glad en stabiel waardoor de wrijving sterk vermindert. Het resultaat een optimale smering en minder slijtage.

Om zelf de werking te ervaren en om te volgen wat zich in de motor afspeelt heeft All Star Trade besloten heeft MOTORcheckUP op te nemen als product.

All Star Trade levert verschillende TSL producten: olieadditieven, vetten, multispray en oliepennen. Meer weten over TSL smeermiddelen en mogelijkheden voor u als autobedrijf https://www.tsl-allstar.nl/.