Audi A3 positief getest!

Geachte heer Nederveen,

Zeer tevreden over product en service.

ik heb mijn motorolie getest met behulp van motorcheckup. Snelle levertijd en duidelijke beschrijving van het stappenplan, toch twijfelde ik over de hoeveelheid koelvloeistof in de olie, maar werd hier zeer snel en goed mee geholpen om de juiste uitslag te bepalen, echt een aanrader.

Gr Marcel van der Bel

MOTORcheckUP France

Controles Techniques Bateaux de heer Jean Louis Marijon Expert Maritiem maakt inmiddels als geruime tijd gebruik van de MOTORcheckUP. Recent hebben zij de tevredenheid. Zie hier de brief welke ze hebben gestuurd motor check up

Rick

Olie getest, veel brandstof gevonden
Omdat ik het gevoel had dat m’n motor niet helemaal zo zacht spinde zoals deze dat altijd deed, besloten om eens deze olie-check up te doen. Hierbij kwam ik erachter dat er erg veel brandstof in de motorolie zat! Met deze dunne olie zouden dus snel de lagers, nokkenas en kleppen aangetast kunnen worden.

Snel de olie vervangen en de storing opgezocht; lekke carburateur. De motor loopt nu weer een stuk beter en ik doe nu iedere 3.000km een olie-check up om de olieconditie te checken, hiermee bespaar ik veel geld op dure en overbodige oliewissels. ANWB webwinkel review

Aart Hoogendoorn

olie test, werkt echt goed.
Ik heb 4 auto’s getest, met goed zichtbare resultaten.
Alle beschrijvingen lezen en je kunt inderdaad zien of de motor vervuild is, of de olie, of dat er koelvloeistof of brandstof ,of gecondenseerd water in de olie zit.

Je ververst niet meer te vroeg of te laat! Bovendien worden problemen tijdig duidelijk. Ik kon 4 auto’s op 1 testvel doen.
Prima test en goedkoop bij de ANWB. Zie ook mijn review bij ANWB webwinkel ANWB webwinkel review

Brian

Hoi Marc,
Goed gedaan, Ik heb het gehad vanmiddag, gelukkig zegt de test dat Ik toch geen lekkage van koelwater in de olie heb, Ik hoeft de cylinder kop dus niet te lichten geld en moeite gespaard.  Heel erg bedankt.  Brian

Menno van Wetten

Ik heb zo juist nog gekeken naar de van MOTORCHECKUP maar hij blijft over het geheel donker. Als je aan de achterkant kijkt met het licht er op dan zie je maar een hele lichte rand van maar net 2 mm.

IMG_0925

Zoals u al eerder uitlegde vanmiddag over de buitenrand, die is mooi strak dus geen kartelrand van water.  En de 4 de cirkel heeft een lichte gele rand van brandstof ondanks dat er 1 verstuiver slecht heeft gelopen de afgelopen 2 jaar is er Hierdoor wel extra vervuiling maar niet extreem.Maar dat kun je nu dus terug zien doormiddel van deze test van Motorcheckup.

Ik ga binnenkort mijn olie vervangen omdat zoals aangegeven staat longlife 30.000 km of na 1 jaar zou deze vervangen moeten worden.

Nu zie ik net op de oude rekening tot mijn verbazing dat ik op 11-06-2013 mijn olie heb vervangen en dus al 20.000 km heb gereden en 1 jaar.

Je kunt dus zien door deze test hoe snel je het kan vergeten om olie te vervangen en als je deze test regelmatig doet je er op tijd bij kan zijn ondanks dat hij nog geen 30.000 km heeft gehaald.

Maar de olie mag zeker wel vervangen worden, had er zelf niet meer bij stil gestaan maar nu door dat ik deze test heb gedaan is het wel duidelijk geworden dat deze echt na een jaar zeker al vervangen mag worden.

Dus mag wel eerlijk zeggen door deze test ben ik er wel eerder bij omdat ik anders misschien te lang door was blijf rijden met te oude olie.(vervuilde olie)

Ik zal mijn garage deze test ook laten zien en proberen te overtuigen van deze test ook uit te voeren bij hun klanten om zo problemen eerder tegen te komen en zo ook geld te besparen voor grote reparatie’s die je nu sneller kan zien aankomen.

En zo kunnen hun ook hun klant tevreden houden, omdat je er eerder bij kunt zijn voor eventuele problemen of zoals ik bijna vergeten ben om op tijd mijn olie te vervangen en door deze test echt ook kan zien dat het tijd wordt.

De 1 zegt 30.000 km kan makkelijk met olie en een ander zweert erbij dat 15.000km de max voor je olie is.

Gebruik deze test en je weet het zeker, iedereen rijdt anders en niet elke motor slijt het zelfde, dus controleer ongeveer tussen de 5000km en 8000km en je weet het zeker of hij eerder af later dan voorgeschreven kan en moet vervangen.

Zeker ook als je van plan bent om een gebruikte auto te kopen zou ik deze test in de toekomst zeker wel gaan gebruiken.

Al is het maar omdat beetje rust te krijgen als je zo’n dure aanschaf wilt maken, zoals een gebruikte auto waar ik de historie niet van ken maar door de olie test al veel meer weet.

Zoals de tekst luidt achter op de folder.
Zoals een bloedtest bij de dokter, zo vertelt de motorolietest van MOTORcheckUP of uw motor “gezond”is.

Geweldige tekst en ook al willen mensen geen bergen geld uitgeven aan hun auto in deze tijden, maar je onderhoud hem goed en test regelmatig je olie kun je er veel langer plezier van hebben door dat je problemen eerder tegen kunt komen door deze test.

Waardoor je weer geld bespaart natuurlijk door grote slijtage voor te zijn.

Zoals ze bij volkswagen al eerder reclame hebben gemaakt (onderhouden is overhouden) en dat laat deze test zeker wel zien.

Bij de volgende test maak ik weer even een foto met wat info wat ik gedaan heb, en dan zul je het resultaat zien. Kijken of ik het blok schooner kan krijgen, en door de test bij te houden kan zien hoe snel hij weer vervangen moet worden.

Nogmaals bedankt voor de persoonlijke uitleg vanmiddag.

We houden contact.

Met vriendelijke groet Menno van Wetten.

Hayabussa

Dag Marc Nederveen,

Bevindingen test Motorcheckup.Suzuki Hayabusa bj 2000
Na bestelling de volgende dag keurig per post de checkuptester
[gekozen voor 6 testen in samenspraak met Speedlink] ontvangen [20 eurie]
Als eerste test uitgevoerd op de Honda cbr 600 [bj:1998] km stand 80.000 km werkmotor van Speedlink.
Uitkomst test:goed dwz geen koelvloestof en brandstof lekkage.
wel advies om tzt de olie te vervangen[leeftijd olie is onbekend]
en dan nog een test te doen. Bij de honda was het goed te doen om er een druppel warme olie uit te krijgen.[oliepeilstok]

Bij mijn busa km stand 56.000 bleek dat helemaal niet zo makkelijk te doen omdat de koppeling in de weg zit en daarom een oliepijlstok ontbreekt ! bij de busa zal je dat met z’n tweeën moeten doen om de volgende redenen:
Ik heb toen de bike op bedrijf’s temperatuur was [olie 80 graden] een heel dun slangetje [luchtslang te verkrijgen bij een aquariumzaak] gebruikt om die langs de koppeling te wurmen en de busa door mijn zoon contra zijstandaard te laten houden en ik door aan het slangetje te zuigen gelukt een druppie olie uit te halen voor
de test. Uitkomst test:goed dwz geen koelvloestof en brandstof lekkage.
maar wel te oude olie in mijn motor[ook te maken met stilstand van een jaar].
[gelijk maar verversen en tevens het oliefilter vervangen.

Ik vind het vermeldingswaard om de heer Marc Nederveen een compliment te geven
voor de vervolgmail’s [voorstel foto’s van de test naar hem op te sturen] en begeleiding per telefoon voor de vragen die ik stelde betreffend de interpretatie van de test
of ik zelf de twee testen goed interpreteerde en zijn luisterend oor

Ben benieuwt of er nog meer leden zijn die zo’n test doen en de uitkomst/ervaring er mee. Voor ons beiden Speedlink[Paul] en ondergetekende heeft deze test ons info gegeven die we anders niet te weten waren gekomen of het zou misschien te laat geweest zijn.

Tom
_________________
Don’t worry be happy,Drive á Hayabusa!
Always a BIG smile!
Special paint CPH[bj2000]
Blauw/oranje/carbon

Consument Rob

Mijn BMW lekte koelvloeistof iedere paar honderd kilometer moest ik een 1/2 liter bijvullen. Mijn garage (BMW dealer) stelde voor het koelsysteem onderdruk te zetten maar gaf ook oorzaken aan met hoge kosten toe gevolg. Met MOTORcheckUP was ik in staat aan te tonen dat er geen koelvloeistof in de olie aanwezig was . De lekkage bevond zich dus duidelijk buiten de motor. De oorzaak snel gevonden en kunnen herstellen waardoor grotere kosten zijn voorkomen. MOTORcheckUP heeft mij goed geholpen.

Rob.

Mercedes-Benz Forum

IMAG1168-300x168Het Mercedes- Benz Forum bestond dit jaar 10 jaar reden om een feestelijk evenement te organiseren. MOTORcheckUP leverde een bijdrage.

Raimon van het MB Forum heeft tijdens het evenement 8x met een groepje van een man of 6 á 10 een MOTORcheckUP uitleg gegeven en een test gedaan. Bij 7 tests konden we het verhaal kloppend maken met het gebruik van de auto. Bij 1 was de olie zo zwart en oud dat de schaalverdeling op het kaartje te klein was.
Veel mensen waren enthousiast en voor om als middel te gebruiken bij aankoop van een auto onderhoud of tussentijds te controleren. Ze hebben allemaal de informatie mee voor het bestellen in de shop. Hier ook 2 willekeurige foto’s.