Vriens Opel

Logo van

Wij zijn als Opel dealer enige tijd geleden op de site van motorcheckup terecht gekomen op zoek naar een snelle test methode om vervuiling van motor olie en koel vloeistof bij de olie te kunnen testen. Wij werden de volgende dag zelf benadert door Marc Nederveen met de mededeling “ik heb gezien dat jullie op de site gekeken hebben kan ik iets voor jullie doen” (super service). Er is meteen een afspraak gemaakt om een en ander uit te leggen hoe de testen werken en diverse voorbeelden laten zien (was een duidelijke en professionele uitleg).

Wij gebruiken de test vooral wanneer klant aan geeft weinig te rijden en olie verversen niet nodig vind om visueel aan te tonen zien dat olie vervuilt is of veel vocht bevat.Voor de werkplaats is het een welkome aanvulling voor het testen of er koelwater bij de motor olie zit als er verlies van koelwater op treed en geen uitwendige lekkage zichtbaar is. De sets zijn compleet inclusief visuele ondersteuning en de praktijk leert ons hoe meer je de tests gebruikt hoe beter en sneller je de uitkomst na een test kunt uitlezen en verklaren. Als de testen op zijn volstaat een telefoontje en binnen een dag hebben wij een nieuwe set in huis.

Het grote voordeel van motorcheck up is voor ons de snelle/simpele test methode voor de monteur en als hulpmiddel richting de klant.

Wij zijn zeer positief en zullen het zeker blijven gebruiken.

Naam: John van Erven Vriens Opel Breda