+31(0) 6-51 30 43 82 info@motorcheckup.net

IMG_0925

Ik heb zo juist nog eens gekeken naar het kaartje van MOTORCHECKUP maar hij blijft over het geheel donker. Als je aan de achterkant kijkt met het licht er op dan zie je maar een hele lichte rand van maar net 2mm.
Zoals u al eerder uitlegde vanmiddag over de buitenrand, die is mooi strak dus geen kartelrand van water. En de 4 de cirkel heeft een lichte gele rand van brandstof ondanks dat er 1 verstuiver slecht heeft gelopen de afgelopen 2 jaar is er Hierdoor wel extra vervuiling maar niet extreem.
Maar dat kun je nu dus terug zien doormiddel van deze test van Motorcheckup.
Ik ga binnenkort mijn olie vervangen omdat zoals aangegeven staat longlife 30.000 km of na 1 jaar zou deze vervangen moeten worden.
Nu zie ik net op de oude rekening tot mijn verbazing dat ik op 11-06-2013 mijn olie heb vervangen en dus al 20.000 km heb gereden en 1 jaar.
Je kunt dus zien door deze test hoe snel je het kan vergeten om olie te vervangen en als je deze test regelmatig doet je er op tijd bij kan zijn ondanks dat hij nog geen 30.000km heeft gehaald.
Maar de olie mag zeker wel vervangen worden, had er zelf niet meer bij stil gestaan maar nu door dat ik deze test heb gedaan is het wel duidelijk geworden dat deze echt na een jaar zeker al vervangen mag worden.
Dus mag wel eerlijk zeggen door deze test ben ik er wel eerder bij omdat ik anders misschien te lang door was blijf rijden met te oude olie.(vervuilde olie)
Ik zal mijn garage deze test ook laten zien en proberen te overtuigen van deze test ook uit te voeren bij hun klanten om zo problemen eerder tegen te komen en zo ook geld te besparen voor grote reparatie’s die je nu sneller kan zien aankomen.
En zo kunnen hun ook hun klant tevreden houden, omdat je er eerder bij kunt zijn voor eventuele problemen of zoals ik bijna vergeten ben om op tijd mijn olie te vervangen en door deze test echt ook kan zien dat het tijd wordt.
De 1 zegt 30.000km kan makkelijk met olie en een ander zweert erbij dat 15.000km de max voor je olie is.
Gebruik deze test en je weet het zeker, iedereen rijdt anders en niet elke motor slijt het zelfde, dus controleer ongeveer tussen de 5000km en 8000km en je weet het zeker of hij eerder af later dan voorgeschreven kan en moet vervangen.
Zeker ook als je van plan bent om een gebruikte auto te kopen zou ik deze test in de toekomst zeker wel gaan gebruiken.
Al is het maar omdat beetje rust te krijgen als je zo’n dure aanschaf wilt maken, zoals een gebruikte auto waar ik de historie niet van ken maar door de olie test al veel meer weet.
Zoals de tekst luidt achter op de folder.
Zoals een bloedtest bij de dokter, zo vertelt de motorolietest van MOTORcheckUP of uw motor “gezond”is.
Geweldige tekst en ook al willen mensen geen bergen geld uitgeven aan hun auto in deze tijden, maar je onderhoud hem goed en test regelmatig je olie kun je er veel langer plezier van hebben door dat je problemen eerder tegen kunt komen door deze test.
Waardoor je weer geld bespaart natuurlijk door grote slijtage voor te zijn.
Zoals ze bij volkswagen al eerder reclame hebben gemaakt (onderhouden is overhouden) en dat laat deze test zeker wel zien.
Bij de volgende test maak ik weer even een foto met wat info wat ik gedaan heb, en dan zul je het resultaat zien. Kijken of ik het blok schooner kan krijgen, en door de test bij te houden kan zien hoe snel hij weer vervangen moet worden.
Nogmaals bedankt voor de persoonlijke uitleg vanmiddag.
We houden contact.
Met vriendelijke groet Menno van Wetten.